Κεκλεισμένων των θυρών θα τελεστούν από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, κ.Ιερώνυμο, στον Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου 3 Ιερές Ακολουθίες:

1.Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020, στις 7.30 μ.μ. η Γ’ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο, την οποία θα μεταδώσει ζωντανά το τηλεοπτικό κανάλι “ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV”.

2.Σάββατο 21 Μαρτίου 2020, στις 6 μ.μ. ο Μέγας Εσπερινός της Σταυροπροσκυνήσεως, τον οποίο θα μεταδώσει ζωντανά ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ι.Μ.Λαρίσης και Τυρνάβου στους 96.3 μεγακύκλους των FM.

3.Κυριακή 22 Μαρτίου 2020, στις 8 π.μ. η Θεία Λειτουργία για την εορτή της Σταυροπροσκυνήσεως, την οποία θα μεταδώσουν ζωντανά τα 2 τοπικά μας κανάλια, “ΘΕΣΣΑΛΙΑ TV” και “ASTRA TV”.

Τις Ακολουθίες αυτές θα μεταδώσει ζωντανά και ο Ραδιοφωνικός Σταθμός της Ι.Μ.Λαρίσης και Τυρνάβου στους 96.3 μεγακύκλους των FM.

Παρακαλούμαστε όλοι μας να μείνουμε συντονισμένοι στα παραπάνω ραδιοτηλεοπτικά μέσα, ώστε να μπορέσουμε, στο σπίτι όντες, να συμμετέχουμε προσευχητικά στις παραπάνω ακολουθίες και να αισθανόμαστε όλοι μας την ενότητα της πίστεως.