Από τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

… όπου ο αρμόδιος υπουργός Υποδομών της Ν.Δ. βιάστηκε να «τιμήσει τις οδηγίες της Αριστεράς» και να κατεβάσει ακαριαία το υπέροχο μήνυμα των χριστιανικών ενώσεων υπέρ της ζωής επειδή «η αφίσα βάλλει κατά του αναμφισβήτητου δικαιώματος των γυναικών στις εκτρώσεις» […], ο πρόεδρος Τραμπ στην Αμερική με μία κίνηση που συντάραξε το παγκόσμιο αριστερόστροφο οργανωμένο κύκλωμα ορθοπολιτικού απολυταρχισμού που μας εξουσιάζει συμμετείχε ενεργά δίνοντας πριν από λίγες μέρες έναν διατρητικό λόγο στην ετήσια «Πορεία για τη Ζωή», που διοργανώνεται στην Ουάσινγκτον και στοχεύει στην υπεράσπιση των αγέννητων εμβρύων.

Παραθέτω κάποια σημεία από τον υπέροχο λόγο του: «Είναι τιμή μου να συμμετέχω στην “Πορεία για τη Ζωή” ως ο πρώτος πρόεδρος των ΗΠΑ εδώ και 47 έτη που διοργανώνεται αυτή η μαζική εκδήλωση. Ήρθα εδώ για να υπερασπιστώ μαζί σας το αναμφισβήτητο δικαίωμα κάθε αγέννητου και γεννημένου παιδιού να εκπληρώσει τη ζωή που του όρισε ο Θεός μας.

Θέλω να χαιρετίσω εγκάρδια τις δεκάδες των χιλιάδων απλών μαθητών και κολεγιόπαιδων που πήραν λεωφορεία και τρένα για να είναι εδώ μαζί μας σήμερα στην Ουάσινγκτον. Όλοι όσοι έχουμε μαζευτεί εδώ καταλαβαίνουμε μια αδιαμφισβήτητη και αιώνια αλήθεια: κάθε παιδί που γεννιέται είναι ένα δώρο από τον Θεό. Προστατεύουμε την αξιοπρέπεια και την ιερότητα κάθε ανθρώπινης ζωής. Όταν βλέπουμε σε υπέρηχο ένα έμβρυο στη μήτρα, συνειδητοποιούμε τη μεγαλοπρέπεια της δημιουργίας του Θεού μας.

Όταν κρατάμε ένα νεογέννητο στην αγκαλιά μας, νιώθουμε κατευθείαν την αγάπη που φέρνει αυτή η ψυχή στην οικογένειά μας. Όταν παρακολουθούμε ένα παιδί που μεγαλώνει, καταλαβαίνουμε το μεγαλείο που κρύβει κάθε ανθρώπινη ψυχή που ανθίζει. Γι’ αυτό και εγώ ως πρόεδρος των ΗΠΑ ενημέρωσα το Κογκρέσο ότι θα εμποδίσω κάθε νομοθεσία που αποδυναμώνει πολιτικές υπέρ της ανθρώπινης ζωής και του αγέννητου παιδιού. Επίσης ενημέρωσα τον ΟΗΕ ότι οι διεθνιστές γραφειοκράτες του δεν έχουν καμία εξουσία σε αυτοδύναμα κράτη που προστατεύουν τη ζωή του αγέννητου παιδιού.

Η διοίκησή μου έχει φροντίσει να διορίσει δικαστές οι οποίοι είναι υπέρ της ζωής του αγέννητου παιδιού, ώστε να υπερασπιστούμε τις χριστιανικές αξίες μας. Τα αγέννητα παιδιά δεν είχαν ποτέ πριν πιο ισχυρό υποστηρικτή τους από εμένα στον Λευκό Οίκο. Και όπως λέει η Αγία Γραφή “κάθε παιδί είναι δημιουργημένο με τη χάρη του Θεού”».

*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos) newsbreak