Καθημερινά τελείται στο Ναό μας ΙΕΡΟ ΣΑΡΑΝΤΑΛΕΙΤΟΥΡΓΟ  (όρθρος και Θ.Λειτουργία και Τρισάγιο)  μέχρι τις 4 Αυγούστου, οπότε συμπληρώνονται 40 ημέρες από την εκδημία του μακαριστού Μητροπολίτου μας και θα ψαλεί το 40θήμερο Μνημόσυνό του, υπέρ αναπαύσεως  της αρχιερατικής  ψυχής του και καλούμε όσους αδερφούς μπορούν να έρχονται να ενώσουμε τις προσευχές μας στον Ύψιστο Θεό!

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι διαδικασίες  για την έλευση του σκηνώματος του μακαριστού Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου Ιγνατίου.

Η σορός  του θα έρθει στην Λάρισα μάλλον στο τέλος της εβδομάδας…

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Απόστολος Καλογιάννης επισήμανε πως με την έλευση του σκηνώματος, θα κηρυχτεί τριήμερο πένθος για την Λάρισα.

Αναμένεται επίσης η άδεια του  Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερώνυμο να ξεκινήσει το λαϊκό προσκύνημα, το οποίο θα διεξαχθεί στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου ως την ώρα της νεκρώσιμης ακολουθίας.

Εξάλλου, εργασίες πραγματοποιούν τα συνεργεία του Δήμου Λαρισαίων πίσω από το Ιερό του  Μητροπολιτικού Ναού του Αγίου Αχιλλίου προκειμένου να προετοιμαστεί ο χώρος για την ταφή του μακαριστού Μητροπολίτου μας, κυρού Ιγνατίου, αφού η επιθυμία του ίδιου ήταν να ταφεί σε αυτό το σημείο.