Ξεκίνησαν οι εβδομαδιαίες Συνάξεις Νέων στον Άγιο Αχίλλιο

Την Τρίτη 6 Οκτωμβρίου 2015 έγινε η έναρξη των Συνάξεων Νέων(φοιτητών,εργαζομένων,νέων ζευγαριών) στην ενορία του Αγίου Αχιλλίου,αμέσως μετά την Παράκληση του Αγίου Λουκά

Ο π.Ραφαήλ υποδέχτηκε τους Νέους, τους καλωσόρισε και τους ευχήθηκε Καλή και Ευλογημένη νέα ιεραποστολική και κατηχητική χρονιά! Τους ανακοίνωσε τις δραστηριότητες που προγραμματίζονται για φέτος και έκανε μια εισαγωγή του θέματος συνδέοντας το πρώτο μέρος της Θ.Λειτουργίας, που αναλύθηκε πέρυσι, με το δεύτερος μέρος, που είναι η Λειτουργία των Πιστών, τονίζοντας την ενότητα και την ομοψυχία που καλλιεργούνται στη Θ.Λατρεία, καθώς και την ορθόδοξη ευσέβεια που δεν είναι θεωρητική αλλά βίωμα καθημερινό

Οι Συναντήσεις των Νέων θα πραγματοποιούνται στο εξής, κάθε Τρίτη βράδυ στις 9, στο Υπόγειο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν.Αγ.Αχιλλίου, μαζί με την Ακολουθία του Αποδείπνου. Το φετινό θέμα συζητήσεων των Νέων θα περιστρέφεται γύρω από “το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας”

 

Άλλες δραστηριότητες των Νέων μας:

-ΔΑΝΕΙΣΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ.Από φέτος θα λειτουργεί στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας Δανειστική Βιβλιοθήκη,κάθε Τρίτη βράδυ,μετά τη Σύναξη των νέων.

 -ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ.Κάθε Τετάρτη 9.30 το βράδυ γίνονται δωρεάν μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών,για νέους, στο υπόγειο πνευματικό κέντρο του Ναού μας από έμπειρο χοροδιδάσκαλο.

 -ΧΟΡΩΔΙΑ.Δημιουργείται χορωδία εκκλησιαστικών ύμνων και παραδοσιακών τραγουδιών.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: Αλέξανδρος Παναγούλης και Αλέξης Κωνσταντίνου.

 

-ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΑΓΑΠΗΣ.Οι νέοι μας κοντά σε αρρώστους, ηλικιωμένους,ορφανά παιδιά,μοναχικά άτομα και δυσκολεμένους συνανθρώπους μας.Επισκέπτονται νοσοκομεία,κλινικές,ψυχιατρεία,κέντρα αποκατάστασης,γηροκομεία,ορφανοτροφεία.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: πατήρ Ραφαήλ και Γιάννης Μπουλασίκης.

 

 -Ραδιοφωνική Εκπομπή ΄΄ΟΜΟΘΥΜΑΔΟΝ΄΄.Κάθε Πέμπτη 8.00-9.00 το βράδυ οι νέοι του Ναού μας συζητούν και προβληματίζονται στα ερτζιανά ραδιοκύματα,στους 96.3 μεγακύκλους των FM,στην εκκλησιαστική Ραδιοφωνία της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης και Τυρνάβου.ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ: πατήρ Ραφαήλ και Γιάννης Μπουλασίκης.

 -ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ.Ο Ναός μας δημιούργησε ιστοσελίδα,η οποία συνεχώς ανανεώνεται,με πολλά ενδιαφέροντα αγιολογικά  κείμενα,φωτογραφίες,άρθρα,βίντεο,νέα,ύμνους,δραστηριότητες.Η διεύθυνση της ιστοσελίδας: www.inaa.gr

Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε      ΚΑΙ    ΤΗ  Δ Ι Κ Η   Σ Ο Υ

Α Ν Τ Α Π Ο Κ Ρ Ι Σ Η    ΚΑΙ   Σ Υ Μ Μ Ε Τ Ο Χ Η

 Σ T I Σ   Δ Ρ  A  Σ T H Ρ I O T H T E Σ   A Y T E Σ!