ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2018

Μόλις κυκλοφόρησε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΙΧΟΥ 2018 από την ενορία μας.Το Ημερολόγιο είναι ένας ημεροδείχτης,που παρουσιάζει τον Άγιο της ημέρας και την καθημερινή νηστεία.Είναι αφιερωμένο στη νεανική κίνηση του Ναού μας και περιέχει πολλές φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις και τις δραστηριότητες των Κατηχητικών μας Σχολείων και των Νεανικών Συναντήσεων της Τρίτης.Μπορείτε να το προμηθευτείτε από το παγκάρι του Ναού μας,καθώς και από τον Άγιο Βησσαρίωνα.Επίσης,μπορείτε να το κάνετε δώρο στους φίλους σας.

Τα έσοδα από την πώληση του Ημερολογίου θα διατεθούν για την αποκατάσταση των τοιχογραφιών του Ναού μας.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι κυκλοφόρησε αυτές τις μέρες το 5ο τεύχος(Χριστουγεννιάτικο) της ‘’ΕΥΗΧΗΣ ΣΑΛΠΙΓΓΑΣ’’.Το έντυπο εκκλησιαστικού-πνευματικού περιεχομένου εκδίδεται με ευθύνη των Νέων του Ναού μας και απευθύνεται στο Χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας μας.

Περιλαμβάνει σκέψεις για τις μεγάλες Δεσποτικές εορτές των Επιφανείων(Χριστουγέννων και Θεοφανείων) και άλλα άρθρα που έγραψαν τα μέλη των Νεανικών Συνάξεων του Ναού μας,που συναντιούνται κάθε Τρίτη 9-10 το βράδυ,στο Πνευματικό μας Κέντρο.

Επίσης,περιέχει το πρόγραμμα των επισκέψεων των Νέων μας στα διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας,μέσα στην περίοδο των Αγίων Εορτών.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε δωρεάν από το παγκάρι του Ιερού Μητροπολιτικού μας Ναού.