Γεμάτοι δυνατές συγκινήσεις και πλούσιοι σε πνευματικές ευλογίες επέστρεψαν οι Λαρισαίοι προσκυνητές από την Αθήνα. Συμμετείχαν στην εκδρομή που διοργάνωσε η ενορία του Ι.Μ.Ν.Αγίου Αχιλλίου, από 19 έως και 21 Απριλίου, μέσα στην αναστάσιμη χαρά. Μια όμορφη παρέα έγιναν όλοι, μικροί και μεγάλοι, τόσο στα μοναστήρια που επισκέφθηκαν όσο και στις υπόλοιπες εμπειρίες που μοιράστηκαν…

Οι ευλαβείς Λαρισαίοι προσκύνησαν στις Ιερές Μονές Αγίου Γεωργίου Αλιάρτου, Παντοκράτορος ΤΑΩ Πεντέλης, Οσίου Εφραίμ Ν. Μάκρης, Τιμίου Προδρόμου Καρέα, Αγίας Τριάδος-Αγίου Νεκταρίου ΑΙγίνης, Αγίας Αικατερίνης Αιγίνης, Αγίου Ιεροθέου Μεγάρων, Παναγίας Γοργοϋπηκόου Μάνδρας, Αγίων Νηπίων Οινόης και Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος, καθώς και στους Ιερούς Ναούς Αγίου Δημητρίου-Παναγίας Παρηγορήτριας Βύρωνος, Αγίου Ιωάννου Κυνηγού (οδού Βουλιαγμένης) και Απόστόλου Φιλίππου Θησείου, όπου λειτουργήθηκαν στην Αγρυπνία για την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Επίσης, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν λόγους πνευματικούς και ωφέλιμους από τον γέροντα Σιλουανό, να περιδιαβούν στην περιοχή του Θησείου και στην Πλάκα, να γνωρίσουν την Αίγινα, να γευματίσουν στο λιμάνι της Ραφήνας, να ψάλλουν την παράκληση στον Άγιο Νεκτάριο μπροστά στη λάρνακα των χαριτοβρύτων λειψάνων του, να περπατήσουν στη μαρίνα του Φλοίσβου, να προσκυνήσουν τα λείψανα του Αγίου Νικολάου του Πλανά και να έχουν ένα εποπτικό μάθημα ιστορίας μέσα από την ξενάγησή τους στο Θωρηκτό Αβέρωφ.