ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ :

1η ημέρα, Τετάρτη 19 Απριλίου: Συγκέντρωση στις 5.30 το πρωί, στην Πλατεία Αγίου Βησσαρίωνος (Δ.Ω.Λ.) και αναχώρηση στις 6 π.μ. Πρώτη στάση στην Ι.Μ.Πελαγίας Θηβών (ή στην Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Αλιάρτου). Κατόπιν, προσκύνημα στην Ι.Μ.Παντοκράτορος Νταού Πεντέλης και στην Ι.Μ.Αγίου Εφραίμ Νέας Μάκρης. Μεσημεριανό γεύμα. Άφιξη στο ξενοδοχείο «CORAL HOTEL». Το απόγευμα, εσπερινό προσκύνημα στην Ι.Μ.Τιμίου Προδρόμου Καρέα και στον Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου Βύρωνος (όπου μυροβλύζει η εικόνα της Παναγίας Παρηγορήτριας). Βραδινή βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δείπνο σε ταβερνάκι στην Πλάκα. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα, Πέμπτη 20 Απριλίου: Πρωινό στο ξενοδοχείο. Επίσκεψη στο πλωτό ναυτικό μουσείο «θωρηκτό Αβέρωφ». Αναχώρηση με πλοίο για την Αίγινα. Προσκύνημα στα μοναστήρια του νησιού: α) Ι.Μ.Αγίας Αικατερίνης, β) Ι.Μ.Αγίου Νεκταρίου, γ) Ι.Μ.Αγίου Μηνά και δ) Ι.Μ.Παναγίας Χρυσολεόντισσας. Μεσημεριανό γεύμα κι επιστροφή στην Αθήνα. Επίσκεψη στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος». Το βράδυ βόλτα στο Τουρκολίμανο-δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα, Παρασκευή 21 Απριλίου: Αναχώρηση με τις αποσκευές μας. Θεία Λειτουργία (ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ) στον Ι.Ν.Αγίου Ιωάννου οδού Βουλιαγμένης (όπου το λείψανο του Αγίου Νικολάου του Πλανά). Προσκύνημα στην Ι.Μ.Αγίου Ιεροθέου Μεγάρων, στην  Ι.Μ.Αγίων Νηπίων και στην Ι.Μ.Οσίου Μελετίου Κιθαιρώνος. Γεύμα καθ’ οδόν. Επιστροφή στη Λάρισα.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:

1.Το εισιτήριο είναι 170 ευρώ/άτομο και περιλαμβάνει τις μετακινήσεις με το πούλμαν, τη μετάβαση στην Αίγινα (μαζί με το πούλμαν) με πλοίο και επιστροφή, δύο διανυκτερεύσεις (σε 2κλινα ή 3κλινα δωμάτια) στο 4άστερο ξενοδοχείο «CORAL HOTEL» με πρωινό.

2.Το πρόγραμμα μπορεί να το αλλάξει ο αρχηγός, ανάλογα με τις ανάγκες και τις συνθήκες της στιγμής, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των προσκυνητών.

3.Με τη δήλωση για συμμετοχή στην εκδρομή, απαιτείται προκαταβολή 50 ευρώ. Η εξόφληση θα γίνει ως τις 5 Απριλίου.

4.Αν βρούμε Αγρυπνία σε κάποιον ναό ή μονή, θα πάμε το βράδυ της Πέμπτης 20 Απριλίου. (Για να χαρούμε το ξενοδοχείο το πρωί της Παρασκευής.)

5.Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις, απευθύνεστε στον π.Ραφαήλ (τηλέφωνο: 2410537159 και email: inaagr@gmail.com).

Ι.Μ.ΑΓΙΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ
Ι.Μ.Νταού Πεντέλης (από παλαιότερη εκδρομή)
ΘΩΡΗΚΤΟ ΑΒΕΡΩΦ