Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για τις εικόνες του Αγίου Παϊσίου οι οποίες δακρύζουν.  Πολλά ήταν και τα μηνύματά που πήραμε και εμείς για το αν το γεγονός αληθεύει ή είναι ακόμα ένα fake new για τα κλικ.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ.  Ανέστη Μαυροκεφαλο μας επιβεβαίωσε το γεγονός.

Είναι αλήθεια λοιπόν! Όπως μας τόνισε ο ίδιος, το φαινόμενο της δακρυροουσας εικόνας, είναι ένα φαινόμενο που δεν ξεκίνησε τώρα αλλά έχει αρκετούς μήνες που συμβαίνει. Το τελευταίο διάστημα όμως μοιάζει να έχει ενταθεί.

Στην ερώτηση, γιατί τόσο καιρό δεν έχει διαδοθεί το περιστατικό, μας είπε πως ο ίδιος δε θα το δημοσίευε ποτέ, όμως το γεγονός διαδόθηκε από τους προσκυνητές που καθημερινά περνούν από την εκκλησία του Αγίου και αντιλήφθηκαν τα σημάδια της υγρασίας που ξεκινούν από τα μάτια του Αγίου και καταλήγουν στο κάτω μέρος της εικόνας.

Η εκκλησία είναι ανοιχτή και μπορεί οποιοσδήποτε και από οπουδήποτε να την επισκεφτεί και να δεί μόνος του το θαύμα.

Ο ίδιος επίσης μας είπε, πως ίσως να μπήκαμε για τα καλά στην εποχή των όσων μας προειδοποίησαν η άγιοι πατέρες μας και αν λάβουμε υπόψιν μας ότι αυτή τη στιγμή στη Ρωσία υπάρχουν περίπου 14 εικόνες που παρουσιάζουν το ίδιο φαινόμενο, τότε ίσως πρέπει περισσότερα από κάθε άλλη φορά, να έρθουμε σε συναίσθηση, να οπλιστούμε με προσευχή και να είμαστε σε ετοιμότητα χωρίς φυσικά πανικό και ακραίες ενέργειες.

Υπομονή και προσευχή.

agiameteora-friends.net