Είναι το σύμφωνο που απέφυγαν επιμελώς να αποδεχθούν πολλές χώρες του δυτικού κόσμου.
Είναι το σύμφωνο που πρόκειται να απασχολήσει υπέρ του δέοντος τις κοινωνίες των χωρών που το αποδέχθηκαν και που θα συζητηθεί όταν θα είναι πλέον αργά…
Είναι το σύμφωνο που αναγνωρίζει το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης των ανθρώπων, αλλά δεν σέβεται τα δικαιώματα των λαών που θα φιλοξενήσουν τους μετακινηθέντες.
Είναι το σύμφωνο που καταργεί τα σύνορα των χωρών, στο όνομα του ανθρωπισμού, αλλά μεταχειρίζεται ως άβουλα όντα (χωρίς κανένα ανθρώπινο και πολιτικό δικαίωμα) τους πολίτες των χωρών της δύσης.
Είναι το σύμφωνο που αναζητά φτηνά εργατικά χέρια, πολτοποίηση των κοινωνιών και εφαρμογή της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.
Από το βήμα της συνόδου, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας επισήμανε πως η υιοθέτηση συμφώνου δεν είναι το τέλος του δρόμου, αλλά η αρχή. «Το επόμενο διάστημα είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε τις διαφορετικές προσεγγίσεις» και «να αναγνωρίσουμε ότι καμία χώρα από μόνη της δεν μπορεί να διαχειριστεί αποτελεσματικά τη μετανάστευση», υπογράμμισε. Διπλωματικές πηγές σημείωναν πως η συμμετοχή του πρωθυπουργού στη διακυβερνητική διάσκεψη του ΟΗΕ στο Μαρακές «θέτει την Ελλάδα στον πυρήνα της συμμαχίας των κρατών που εργάζονται για μια πιο ανθρώπινη προσέγγιση στη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών παγκοσμίως».
Σας το παραθέτουμε σε (πλήρη ελληνική μετάφραση που έγινε από ergdhmerg), και κυρίως, προς γνώσιν όλων εκείνων που εμπλέκονται με την πολιτική στην χώρα μας, ενώ προτρέπουμε τους Δημάρχους όλης της χώρας να το διαβάσουν και να επιμεληθούν τάχιστα μέσω των δημοτικών συμβουλίων μιας ουσιαστικής τοποθέτησης – απάντησης στις κινήσεις του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος ως επίτιμος ομιλητής αποδέχθηκε και στηρίζει το συγκεκριμένο Σύμφωνο, σύμφωνα με το οποίο η Ελλάδα προβλέπεται να υποδεχθεί περισσότερα από 38 εκατομμύρια “νέους κατοίκους”, στους οποίους θα παράσχει νόμιμα έγγραφα διαμονής και εργασίας και όχι μόνο…