Πλήθος κόσμου κατέφθασε το απόγευμα της Πέμπτης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Αχιλλίου στη Λάρισα προκειμένου να ασπαστούν το σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτου Ιγνατίου και να λάβουν για τελευταία φορά την ευχή του. Σε πένθιμο κλίμα οι Λαρισαίοι πιστοί υποδέχτηκαν το σκήνωμα του μακαριστού Ιγνατίου στον Ιερό ναό του Αγίου Αχιλλίου. Το σκήνωμα έφτασε με πομπή στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό με τους πιστούς να ραίνουν με άνθη και με δάκρυα στα μάτια να φωνάζουν κάτω από χειροκροτήματα, «Άξιος, Άξιος». Οι καμπάνες χτυπούσαν πένθιμα και η οδύνη μεγάλη. Μέσα στο Ναό τελέστηκε τρισάγιο όπου χοροστάτησαν οι Σεβασμιλωτατοι Μητροπολίτες Δημητριάδος Ιγνάτιος, Σερρών Θεολόγος, Ελλασώνος Χαρίτων, Θεσσαλιώτιδος Τιμόθεος, Τρίκκης και Σταγών Χρυσόστομος, Σταγών και Μετεώρων Θεόκλητος.

Το σκήνωμα του Μακαριστού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί το Σάββατο 14 Ιουλίου 2018 στις 11 το πρωί προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Ἀρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ἑλλάδος κ. Ἱερωνύμου.

Σήμερα Πέμπτη και Παρασκευή βράδυ θα τελεστούν Αρχιερατικές Αγρυπνίες, Παρασκευή και Σάββατο πρωί Αρχιερατικές Θ.Λειτουργίες, ενώ ο Ναός θα είναι ανοιχτός συνεχώς, πρωί και βράδυ, από σήμερα Πέμπτη το απόγευμα ως και το Σάββατο μεσημέρι.