Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας,κ.Ιγνατίου, θα πραγματοποιήσουμε μια εκδρομή για τους Νέους μας, στο πλαίσιο των εβδομαδιαίων Συναντήσεων Φοιτητών, Εργαζομένων και νέων ζευγαριών, που γίνονται κάθε Τρίτη 9.00-10.00 το βράδυ, στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού μας.

Η εκδρομή θα γίνει το Σάββατο 19 Μαϊου. Αναχώρηση από την πλατεία αλόγου(κάτω από τον Άγιο Αχίλλιο) το βράδυ της Παρασκευής 18 ΜαΪου, στις 12.30 τα μεσάνυχτα.

Το Σάββατο 19 Μαϊου στις 6 το πρωί, θα φτάσουμε στην Ι.Μ.Παναγίας Φανερωμένης Λευκάδας για τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία(θα προσκυνήσουμε την θαυματουργή εικόνα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗΣ). Κατόπιν θα ξεναγηθούμε στους χώρους και τα μουσεία της Μονής και θα έχουμε συνάντηση με τον Καθηγούμενο π.Νικηφόρο. Στη συνέχεια θα πάρουμε μια γεύση από το όμορφο νησί της Λευκάδας και θα περιηγηθούμε στην πόλη. Προσκύνημα στον Ι.Ν.Ευαγγελίστριας Λευκάδας. Αφού απολαύσουμε τον καφέ μας θα αναχωρήσουμε για την Πρέβεζα, όπου θα γευματίσουμε. Το απόγευμα επίσκεψη στον ιστορικό Ζάλογγο και το μοναστήρι του Αγίου Δημητρίου. Επιστροφή στη Λάρισα το βράδυ του Σαββάτου.