Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη γιορτή των Κατηχητικών Σχολείων της Ι.Μ.Λαρίσης.Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες πολύς κόσμος προσήλθε στο Δ.Ω.Λ. για να ακούσει και να χειροκροτήσει τα νεαρά βλαστάρια της τοπικής Εκκλησίας,που με το δικό τους, παιδικό μα ξεκάθαρο τρόπο, έδωσαν το μήνυμα, ότι ”ετέχθη ημίν σήμερον Σωτήρ”.

Στη μεγάλη αυτή γιορτή συμμετείχε και το Μέσο Κατηχητικό του Ναού μας με το θεατρικό ”το αστέρι της Εσθήρ”. Τα κατηχητόπουλα του Αγίου Αχιλλίου παίζοντας τους ρόλους τους σαν μεγάλοι ώριμοι άνθρωποι καταχειροκροτήθηκαν για την σοβαρή τους ερμηνεία, που συγκίνησε τους θεατές και τους μετέφερε πίσω στο χρόνο, πριν 2017 χρόνια, στη Βηθλεέμ, όπου γεννήθηκε ο Χριστός.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, στους γονείς τους που συναινούν, στους ιερείς που αγκαλιάζουν, στον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας που ευλογεί και προσεύχεται, μα κυρίως, όπως τόνισε και ο ίδιος στο κλείσιμο της γιορτής, στους αφανείς ήρωες, τους Κατηχητές και τις Κατηχήτριες που μοχθούν και αναλώνονται στο ιερό και άγιο έργο της κατήχησης των παιδιών και που σε αυτούς οφείλεται η επιτυχία της γιορτής αυτής.

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓ.ΑΧΙΛΛΙΟΥ