Μια θεατρική παράσταση στην Θεσσαλονίκης που κινείται στα γνωστά της μόδας μονοπάτια ευτελισμού κάθε χριστιανικής έννοιας, στην βάση μιας εσωτερικής μασονικής ψυχολογίας που οδήγησε την Δύση σε αρρωστημένα ψυχολογικά αδιέξοδα, σε αμέτρητες ψυχασθένειες, σε δραματική αύξηση των αυτοκτονιών και σε στρατιές ναρκομανών.

«Ο πρωταγωνιστής υποδύεται τον διάβολο και τη γυναίκα (δυο ρόλοι) και έχει το όνομα «Μαρία» (προφανώς αναφέρεται στην Παναγία μας).
Στο έργο ακούγεται ένα τραγούδι που επαναλαμβάνει την λέξη «Σατάν¨».
Η Μαρία εμφανίζεται σε βίντεο σχεδόν γυμνή σε σχήμα εσταυρωμενου!!!!!!!

Πριν αρχισει το εργο ακουγεται το «πατερ ημων» σε πρώτο ενικό πρόσωπο και φυσικά αναφέρεται στον πρωταγωνιστή (διάβολο) όπου η Μαρια γονατίζει και πλησιάζει να του φιλήσει το χέρι…
Ο διάβολος λέει ότι είναι αδελφός του Χριστού
Η Μαρία (το όνομα της Παναγίας) μένει ξαπλωμένη γυμνή επί σκηνής και ο διάβολος την πλησιάζει για να συνουσιασθεί μαζί της! (ήμαρτον κύριε)

Συγγραφέας του βλάσφημου αυτού έργου είναι ο μασόνος σατανιστής fernando pessoa. (φωτό) Διαβάζουμε (εδώ) γι αυτόν:
@ Ως μυστικιστής, ο Πεσσόα ήταν ένας ενθουσιώδης με τον εσωτερισμό , αποκρυφισμό, ερμητισμό, την αριθμολογία και την αλχημεία. Μαζί με τον πνευματισμό και την αστρολογία, προσέδωσε επίσης προσοχή στον νεοπαγανισμό, τη θεοσοφία, τον ροσιτρουσιανισμό και το μασονισμό, που επηρέασαν έντονα το λογοτεχνικό του έργο.

Το ενδιαφέρον του για τον αποκρυφισμό οδήγησε τον Pessoa να ανταποκριθεί στον Aleister Crowley (Μέγα Σαντανιστή) και αργότερα τον βοήθησε να επεξεργαστεί μια ψεύτικη αυτοκτονία, όταν ο Crowley επισκέφθηκε την Πορτογαλία το 1930.

Ο Pessoa μεταφράζει το ποίημα του Crowley «Hymn To Pan» στα πορτογαλικά και ο κατάλογος της βιβλιοθήκης της Pessoa δείχνει ότι κατείχε τα βιβλία Crowley Magick στην Θεωρία και την Πρακτική και Εξομολογήσεις.

O Pessoa έγραψε επίσης στο δόγμα του Crowley για το Thelema σε πολλά μέρη, συμπεριλαμβανομένου του Moral.

Όσοι… «πιστοί» προσέρθετε, άλλωστε ο Μάνσον δεν είναι και πολύ μακριά.

Πηγή Ο Παιδαγωγός
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr