[Πώς θα είναι αύριο η Ευρώπη]

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Όταν πρωτοδιάβασα τη συνέντευξη μιας Ρωσίδας μάνας [Ιρίνα Bergseth] που ζούσε στη Νορβηγία δεν πίστευα στα μάτια μου. Κάθε λέξη της ήταν μια δυνατή γροθιά στο στομάχι! Όμως αξίζει να τη δούμε για να αντιληφθούμε πώς θέλουν κάποιοι την Ευρώπη, και μάλιστα τους νέους, των Εσχάτων.

ΠΕΡΙ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ: Στο νορβηγικό σχολείο συμβαίνουν περίεργα πράγματα: Το διάβασμα μεγαλόφωνα στην τάξη δεν επιτρέπεται, επειδή το παιδί αισθάνεται «ντροπή» [εδώ να δείτε προσοχή στη “διαφορετικότητα”!]. Μάλιστα ειδικός δάσκαλος βγάζει το παιδί στον διάδρομο και μόνο εκεί ακούει το παιδί να διαβάζει, έτσι ώστε να μην “ντροπιάσει” το μικρό! Ακόμη, ο δάσκαλος “δικαιούται” να κάνει στα παιδιά δύο ασκήσεις μαθηματικών ημερησίως! Εργασία για το σπίτι δβδομαδιαίως 5-8 λέξεις στα αγγλικά, κατά την ευχέρεια του παιδιού! Ουσιαστικά το διαφημιζόμενο από πολλούς εγχωρίους ως κορυφαίο σύστημα, είναι απλώς παράδειγμα πλήρους υποβάθμισης της εκπαίδευσης. Εκεί, δεν υπάρχουν μαθήματα λογοτεχνίας, ιστορίας, φυσικής, χημείας. Υπάρχει μόνο “μελέτη περιβάλλοντος”, ονομαζόμενη «αναθεώρηση», όπου τα παιδιά μαθαίνουν τον κόσμο σε γενικές γραμμές. Ξέρουν απλώς ότι ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος υπήρξε. Όλα τα άλλα, είναι «κακοποίηση παιδικών ψυχών»! Στους σχολικούς τοίχους υπάρχουν απίστευτες ανακοινώσεις, όπως: “Εάν οι γονείς σάς επιβάλουν να κάνετε τα μαθήματα, καλέστε στο [τάδε] τηλέφωνο. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ελευθερωθείτε από τέτοιους γονείς.”!!! Πίσω απ΄αυτές τις ανακοινώσεις κρύβεταιτο περιβόητο σύστημα “Barnevarn”. Τα κέντρα Barnevarn1, που υπάρχουν σε κάθε χωριό[!], σκοπό έχουν να εντοπίσουν την “ομολογία” του παιδιού περί μη “καλής¨”μητέρας (ή πατέρα), να απομονώσει τα παιδιά αυτά από τους γονείς τους και να “τιμωρήσει” παιδιά και γονείς! Το ότι τα πράγματα είναι ανάποδα στη χώρα αυτή του Βορρά φαίνεται και από το ότι οι εφημερίδες στη χώρα έγραψαν ότι ένα κορίτσι 8 ετών, καταδικάστηκε σε καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημιώσεων στον βιαστή της για την παραμονή του στη φυλακή! Φαίνεται πως η παιδεραστία, δεν θεωρείται έγκλημα [οπως και σε άλλες “προηγμένες” ευρωπαϊκές χώρες, π.χ. Ολλανδία]. Η Ιρίνα, η Ρωσίδα που παραχώρησε τη συνέντευξη, όταν της πήραν τα παιδιά, προσπαθούσε να συγκρατεί τα δάκρυά της, γιατί και το κλάμα θεωρείται ψυχική ασθένεια(!), και τότε η “Barnevarn” θα εφάρμοζε καταναγκαστική ψυχιατρική!

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Στη Νορβηγία υπάρχει ένα κρατικό πρόγραμμα, ποσόστωσης για απομάκρυνση παιδιών από τους γονείς τους. Τα όργανα “προστασίας παιδιών” ανταγωνίζονται για την υλοποίησή του. Δημοσιεύονται συχνά διαγράμματα με τον αριθμό των “κατασχεμένων” παιδιών ανά περιοχή! Τέτοια έγγραφα είναι διαθέσιμα και στη Σουηδία [http//www.familypolice.ru/read/1403]. Μια τέτοια έκθεση αναφέρει, ότι στη Σουηδία κατασχέθηκαν 300.000 παιδιά! Πρόκειται για ολόκληρη γενιά που κλάπηκε από τους βιολογικούς γονείς, κάνοντας τις παραδοσιακές οικογένειες να βιώνουν πογκρόμ! Κάθε ανάδοχη οικογένεια εισπράττει 10 χιλιάδες Κορόνες [1100 ευρώ] Νορβηγίας/μήνα για κάθε θετό παιδί. Ακόμη, κάθε υπάλληλος της Barnevarn λαμβάνει μπόνους γι’ αυτή τη “δουλειά”. Ο ανάδοχος γονέας μπορεί να επιλέξει το παιδί “της αρεσκείας του”, όπως στα σκλαβοπάζαρα. Λέει η Ιρίνα: “Αν αρέσει ένα γαλανομάτικο κοριτσάκι ρωσικής καταγωγής και θέλουν να το πάρουν, καλούν τη Barnevarn και λένε: “είμαι έτοιμος, έχω ένα μικρό δωμάτιο για το παιδί” αναφέροντας το όνομα του παιδιού. Και εκείνοι το παραδίδουν αμέσως”! Μάταια υπερασπιστές ανθρωπίνων δικαιωμάτων μάχονται με την παντοδύναμη Barnevarn. Οικογένειες που υπέφεραν από το σύστημα Barnevarn, στις 3-5-2013, διοργάνωσαν διαδήλωση. Πολλοί ανάδοχοι δείχνουν προτίμηση σε ανάπηρα παιδιά γιατί παίρνουνμεγαλύτερες επιδοτήσεις. Όσο μεγαλύτερο είναι το παιδικό τραύμα, τόσο περισσότερο κέρδος για τον “ανάδοχο”! Σχεδόν όλα τα παιδιά που γεννήθηκαν από ένα ή δύο Ρώσους γονείς είναι στις λίστες του ¨Barnevarn¨. Αποτέλεσμα: Κάθε μήνα στη Νορβηγία αυτοκτονεί μια ρωσίδα γυναίκα! Αιτίες που μπορεί η Barnevarn να επέμβει; Ποικίλες: το παιδί να πλένει τα χέρια του με το ζόρι, η μαμά κουτσαίνει ή κλαίει, το παιδί τρώει με τα χέρια [συνέβη σε οικογένεια Ινδών], τοτε “είστε κακή μητέρα, το παιδί σας θα παρακρατηθεί!”. Το σύστημα “προστασίας” παιδιών στη Νορβηγία βασίζεται σε γονικό “τεκμήριο ενοχής”.

ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ: Το υπουργείο που έχει σχέση με παιδιά στην Νορβηγία ονομάζεται: “Βασιλικό Υπουργείο Παιδιών και Ισότητας κάθε μορφής σεξουαλικής διαφορετικότητας”!! Οι σεξουαλικές μειονότητες στη Νορβηγία δεν είναι μειονότητες, οι κανονικοί (natoural) άνθρωποι είναι σήμερα μειονότητα. Μελέτες αποκαλύπτουν: το 2050 η Νορβηγία θα είναι 70% homo-χώρα. Τι σημαίνει “homo”, μπορεί να φανταστεί κανείς. Άλλωστε, η Νορβηγία νομιμοποίησε τριάντα είδη μη παραδοσιακού γάμου! Έτσι είναι η πιο “προχωρημένη” χώρα, όπου «άνδρας» και «γυναίκα» είναι έννοιες παρωχημένες. Την τελευταία δεκαετία σε όλη την Ευρώπη εισήχθησαν σεξουαλικά πρότυπα που διέπουν την εκπαίδευση των παιδιών κατά ορισμένο τρόπο2. Οι κανονισμοί είναι δεσμευτικοί για τα κράτη που υπογράφουν την σύμβαση, την έγκριση της οποίας προωθούν λόμπι σήμερα σε Ελλάδα και Ρωσία. Ειδικότερα, αυτό το “πανευρωπαϊκό σεξ στάνταρτ” αναφέρει πως πρέπει το προσωπικό των νηπιαγωγείων(!) κι οι γονείς, να εξασκήσουν τα παιδιά στον “αυνανισμό” έως τεσσάρων ετών(!). Στη σύμβαση λέγεται ξεκάθαρα, ότι γονείς, γιατροί και νηπιαγωγοί καλούνται να διδάξουν τα παιδάκια “έρωτα διαφορετικών ειδών”! Στη σελίδα 46 του εγγράφου αναφέρεται, ότι ένα νεογέννητο πρέπει να συνειδητοποιήσει την ταυτότητα φύλου του (“gender identification”). Ο επιβεβλημένος “σεξουαλικός διαφωτισμός” θεωρεί, ότι την ώρα της γέννησης του παιδιού σας, είναι απαραίτητο να καθοριστεί τι είναι: γκέι, λεσβία, τραβεστί ή τρανσέξουαλ(!!). Αν το παιδί δεν επιλέξει “φύλο”, θα βοηθήσει τότε η πανίσχυρη Barnevarn, η φινλανδική Lastensuoelu. η γερμανική Yugendamt, κ.ο.κ. Η Νορβηγία δημιούργησε Ινστιτούτο Επιστημονικών Ερευνών [Πανεπιστημίου Όσλο], στο οποίο μελετούν αυτοκτονίες παιδιών 0-7 ετών! Αλλά πώς ένα νεογέννητο μπορεί να αυτοκτονήσει; Μα τα κακόμοιρα, αν μετά από τις σαδιστικές επιθέσεις καταλήξουν να πεθάνουν, τότε επισήμως αποδίδεται ως αυτοκτονία! Αξίζει να σημειωθεί πως νορβηγικές εφημερίδες έγραψαν πως ένα αγόρι, το οποίο πήραν από τη μητέρα του, βιάστηκε σε όλα τα ¨άσυλα¨. Μόλις έγινε 18 ετών, αγόρασε όπλο, μπήκε στο “σπίτι” και πυροβόλησε τους αναδόχους. Άλλοτε, ένα αγόρι από τη Νορβηγία έκλαιγε όταν το πήραν, επειδή ήθελε την μητέρα του. Οι γιατροί είπαν, ότι το να κλαίει έτσι είναι παράνοια!! Από τα φάρμακά που του χορηγούσαν βιαίως, έγινε φυτό. Κι αν όλα αυτά συμβαίνουν στη Νορβηγία, που ακόμη και ιερείς, γυναίκες κι άνδρες, δηλώνουν ανοικτά τον “αντισυμβατικό” τους προσανατολισμό, τα ίδια συμβαίνουν και σε άλλες χώρες της Εσπερίας.

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ: Συνεπώς, εάν οι παραδοσιακοί γονείς, καθόμαστε και περιμένουμε, όπως τα φυτά τις “εξελίξεις”, τότε θα χάσουμε την μάχη με το κάθε είδος gender-ιστών για την υπεράσπιση των παιδιών μας. Πειραματικές περιοχές σήμερα είναι η Βόρεια Ευρώπη, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και πρώην βρετανικές αποικίες: Καναδάς, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία. Πρόκειται για περιοχές “hot points”, από όπου έρχονται «SOS» από μητέρες στην οργάνωση “Ρωσίδες Μητέρες”. Ο πόλεμος ξεκίνησε κατά της ιερής παραδοσιακής χριστιανικής οικογένειας. Στις “προηγμένες” κοινωνίες τα τελευταία 30 χρόνια τα λόμπυ πώλησης παιδιών και ανακατανομής των μαζών, θέσπισαν νόμους που πρεσβεύουν ότι το παιδί δεν είναι ένα με τον γονιό. Τα παιδιά ανήκουν στην κοινωνία ή το κράτος!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ: Η φιλοσοφία των [υπ]ανθρώπων αποκαλύπτεται από το πρόγραμμα του κυβερνώντος Εργατικού Κόμματος Νορβηγίας. Ο Lisbakken, Υπουργός Παιδείας, με υπερηφάνεια, δήλωσε: “Εγώ είμαι ομοφυλόφιλος. Θέλω όλα τα παιδιά της χώρας να είναι το ίδιο όπως είμαι εγώ”. Δική του, αλλά και άλλων ομοϊδεατών του, ιδέα ήταν η προώθηση του κρατικού πειραματικού προγράμματος που υποποιήθηκε με τα εξής μέτρα: 1.Κατασχέθηκε από τα νηπιαγωγεία η παιδική λογοτεχνία, [«Σταχτοπούτα», παραμύθια των Αδελφών Γκριμ]. 2.Αντί αυτών προσφέρονται βιβλία, “σεξιστικά” [schёnliteratyur], τύπου «βασιλιάς και βασιλιάς» ή «ομοφυλόφιλα παιδιά». Εκεί, υπάρχει ο πρίγκιπας που ερωτεύεται τον βασιλιά ή πρίγκιπα[!], η πριγκίπισσα ονειρεύεται να παντρευτεί την βασίλισσα, κ.ο.κ.. 3.Τα παιδιά από τα Νηπιαγωγεία, ακούν τις ιστορίες, με επίδειξη εικόνων από τα καινούργια βιβλία “schёnliteratyur”, που θα τους διαβάζουν οι νηπιαγωγοί. Τέλος, ένα παιδί από την ηλικία των 7 ετών έχει δικαίωμα να αλλάξει φύλο, χωρίς τη συναίνεση των γονέων του!!!!

Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΡΕΪΒΙΚ: Ας θυμηθούμε τον Μπρέιβικ που “έσωζε” τη Νορβηγία! Στα ΜΜΕ δηλώσαν, ότι μισεί τους μουσουλμάνους. Η πραγματική ιστορία διαφέρει: Ο Μπρέϊβικ βιάστηκε για τέσσερα χρόνια από τη Νορβηγίδα ανάδοχη μητέρα του. Το “Barnevarn” τον πήρε και “συνέχισε την πορεία του”, ως συνηθίζεται. Η κάθε ανάδοχη οικογένεια τον συμπεριφέρθηκε ανάλογα! Στη συνέχεια, το αγόρι, από 9 ετών, ετοίμαζε την δράση του. Βέβαια του είπαν να σιωπά για το θέμα αυτό! Αυτή η πτυχή της υπόθεσης αναδύθηκε από Σουηδούς δημοσιογράφους. Στη Νορβηγία, εκατοντάδες ΜΚΟ επικεντρώθηκαν στο θέμα μετάλλαξης των παιδιών, δηλαδή της αλλαγής του γενετικού τους προφίλ (mutated) από τα “παρωχημένα” είδη άνδρας, γυναίκα σε άλλα είδη, μη παραδοσιακά. Αναγκαστικά τα παιδιά αναπτύσσονται σε ορισμένες μη παραδοσιακές κατηγορίες. Στη σύγχρονη Ευρώπη αυτά παρουσιάζονται ως “ανοχή στη διαφορετικότητα”! Τα παιδιά, υποτίθεται ότι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουν το δικαίωμα στη σεξουαλική προτίμηση από μηδέν ετών[!] και να επιλέξουν από μια “ποικιλία σεξ και φύλων”. Ουσιαστικά, πίσω από τη μάσκα της λεγόμενης “juvenile justice” (δικαιοσύνης ανηλίκων), η οποία παρουσιάζεται με το πρόσχημα της δήθεν “σωτηρίας των παιδιών από βίαιους ή αλκοολικούς γονείς”, διενεργείται ένα παγκόσμιο τερατώδες πείραμα μετάλλαξης του φύλου των παιδιών. Η πατρότητα και η μητρότητα συνθλίβονται. Οι αριθμοί των παιδιών που “σώθηκαν” είναι: 200.000 στη Νορβηγία, 300.000 στη Σουηδία, 250.000 στη Φινλανδία, χιλιάδες στη Γερμανία, κ.ο.κ. Κλεμένες γενιές, κλεμένες ζωές!

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ: “Τα νηπιαγωγεία και σχολεία στην Ευρώπη μπορούν να απαγορεύσουν τα παιδικά βιβλία και παραμύθια που απεικονίζουν την παραδοσιακή οικογένεια”. Αυτό είναι ένα αίτημα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δικαιώματα της Γυναίκας!! Κατά την επιτροπή, τα παραμύθια πρέπει να μιλάνε για τη σεξουαλική διαφορετικότητα. Οι συντάκτες συνιστούν νομοθετικά μέτρα για την παιδική λογοτεχνία. Προτείνουν την εισαγωγή μιας πολιτικής της “ισότητας των κοινωνικών τομέων”!. Ένα παράδειγμα αυτής της εναλλακτικής λογοτεχνίας για τα παιδιά είναι βιβλία που προαναφέραμε με εξώφυλλο δυο άνδρες να φιλιούνται, κ.ά.. Σύμφωνα με την έκθεση, αυτό θα βοηθήσει τα παιδιά να μάθουν την “πραγματική σεξουαλική κοινωνική διαφορετικότητα”! Στην πραγματικότητα, τα μέτρα έχουν ήδη ληφθεί στις σκανδιναβικές χώρες από αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους ως την “εμπροσθοφυλακή της Δυτικής δημοκρατίας” [sic]. Για τους “νυχτωμένους” γονείς, η μεγαλύτερη εφημερίδα της Νορβηγίας VG Nett, δημοσίευσε πρόσφατα απόψεις ψυχολόγων και σεξο-θεραπευτών[!], οι οποίοι είπαν ότι ήταν ευεργετικό για τα παιδιά να παρακολουθούν πορνό στο διαδίκτυο!! Μετά από αυτό, φαίνεται παράλογο ότι ο αριθμός των περιπτώσεων παιδοφιλίας αυξάνεται στη Νορβηγία; Οι περισσότερες συμβαίνουν μέσα στην “οικογένεια”!

ΕΠΙΛΟΓΙΚΑ: Ας ξυπνήσουμε, να σταματήσει η “πανούκλα” της τρίτης χιλιετίας. Ας απομονώσουμε την “ανοχή της διαστροφής”, τουλάχιστον από ψυχές των αθώων παιδιών. Ας αντιληφθούμε γιατί γράφονται οι κατ΄επίφασιν αντιρατσιστικοί νόμοι και πού αποσκοπούν!

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Οργάνωση: ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ, Συνέντευξη της Ιρίνα Bergseth στον Δημοσιογράφο Andrew Fefelov της Ρωσικής Εφημερίδας ΑΥΡΙΟ [9.5.13]. http://zavtra.ru/content/view/chto-na-nas-dvizhetsya/

http://opaidagogos.blogspot.gr/2015/06/blog-post.html#more

http://attikanea.blogspot.gr/2015/03/blog-post_190.html

konstantinosa.oikonomou@gmail.com

 

  1. 1https://en.wikipedia.org/wiki/Child_Welfare_Services, εδώ διαβάζουμε “ενδιαφέρουσες” πληροφορίες για τη δομή και τα “έργα” της περιβόητης
  2. 2http://yadi.sk/d/oa3PNRtG3MysZ