Είναι αλήθεια πως ζούμε σε μια πονηρή εποχή, που δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Σε πολιτικό επίπεδο διεφθαρμένοι πολιτικοί νάνοι ξεπουλάνε την πατρίδα μας και μας εγκαλούν ως φασίστες.

Σε οικονομικό επίπεδο αχόρταγοι ολιγάρχες φτωχοποιούν εκατομμύρια ανθρώπους, εγκαλώντας τους ως άπληστους επειδή δανείστηκαν οι κυβερνήτες τους για να διαφθείρουν τον λαό. Σε τοπικό επίπεδο ξεριζώνεται βίαια κάθε τι παραδοσιακό. Ισοπεδώνονται έννοιες όπως η οικογένεια, η νοικοκυροσύνη, η αρχοντιά, οι αντρίκειες κουβέντες, η γέννηση, η ταφή, η παιδεία, η τιμή στους πρεσβυτέρους, η αγάπη στην πατρίδα κ.α. με όχημα την μπουλντόζα του ρατσισμού. Εγκαθιδρύονται και κυριαρχούν πάσης φύσεως ανωμαλία και το μίσος, ενώ διώκονται με μανία η αλήθεια, τα όσια και τα Ιερά του τόπου μας.

Το τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, προσβάλει το πρόσωπο της Θεοτόκου, σατιρίζουν την Ορθόδοξη πίστη μας και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του πιστού λαού, αναφερόμενοι δήθεν στον αιρετικό πάπα, μένουν ατιμώρητα.

π.Ραφαήλ: Ντροπή και αίσχος για τη σύγχρονη ελληνική κοινωνία!οφείλουμε όλοι να αντιδράσουμε μποϊκοτάροντας τον τηλεοπτικό αυτόν σταθμό,στέλνοντας επιστολές διαμαρτυρίας και προσευχόμενοι στην Κυρία Θεοτόκο να μας συγχωρήσει και να μας ελεήσει…
ΣΧΟΛΙΟ  Του Γιώργου Θεοχάρη-Η σάτιρα κι ο φαντασία όταν ξεπερνούν τα όρια τότε αποτελούν επικίνδυνα φαινόμενα για την τέχνη και τον πολιτισμό. Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤΕΝΝΑπροχώρησε σε ένα άνευ προηγουμένου ατόπημα εις βάρους του  πιο σεβάσμιου προσώπου της Ορθόδοξης Εκκλησίας και του θρησκευόμενου κοινού. Το τρέιλερ της   αναμενόμενης σειράς ΄΄ΠΑΡΘΕΝΑ ΖΩΗ΄΄ αποτελεί ευθεία προσβολή και  κακόβουλη βλασφημία σε θρησκευτικό πρόσωπο. Έμμεση αλλά απόλυτα κατανοητή… Και μάλιστα στο πρόσωπο της Θεοτόκου. Και σαν μην έφτανε αυτό,  στο σποτ βάλανε και τον Πάπα Φραγκίσκο και δυο Κορδινάλιους με θέμα την Παρθένο Μαρία.Ξέμειναν από σενάρια εκεί στο Μαρούσι και βρήκαν το πρωτότυπο που διακωμωδεί  την Παναγία;  Μα πόσο ξεπεσμός στην ελληνική τηλεόραση! Μα πόσο φθηνοί και επιφανειακοί είναι εκεί στον ΑΝΤΕΝΝΑ;! Από τη μία τα σοβαρά δελτία ειδήσεων που διαφημίζουν και την ίδια ώρα ευτελίζουν με έμμεσο τρόπο  το πρόσωπο της μητέρας του Θεανθρώπου…!Στέρεψε το πνεύμα των σεναριογράφων και βγάλανε τους τυχοδιώκτες να κάνουν νούμερα.Το ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ καλεί την δικαστική εξουσία να παρέμβει άμεσα.