Αυτή την Τετάρτη η «Ορθόδοξη Αλήθεια» κυκλοφορεί, με τa 6 cd για τον Αγιο Παίσιο, “Μιλώντας για τον Γέροντα ακούγοντας τον Άγιο” από τον Πέτρο Γαϊτάνο, ή τα βιβλία “Ο βίος και το μαρτύριο της Αγίας Βαρβάρας” και “Θαυματουργές εικόνες αγίων και αρχαγγέλων” για να επιλέξετε.

H εφημερίδα στο βασικό της θέμα κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στην διοικούσα εκκλησία , με αφορμή τον ψευτοϊερέα Κλεομένη ο οποίος διασύρει την Ορθοδοξία.

Καίει χαρτονομίσματα, βανδαλίζει μνημεία, επιτίθεται σε ΑΤΜs τραπεζών, “εξορκίζει” κεραίες κινητής τηλεφωνίας και ανεβάζει δεκάδες βίντεο στο κανάλι του στο You Tube.

Εξαπολύει ύβρεις εναντίον του Αρχιεπισκόπου και τον μητροπολιτών και ουδείς ασχολείται!

Η “Ορθόδοξη Αλήθεια” μέσω ενός εκτενούς ρεπορτάζ αναδεικνύει πόσο η φήμη του Αγίου Παϊσίου έχει ξεπεράσει τα σύνορα.

Εκατομμύρια βιβλία πωλούνται για το βίο του στη Ρωσία ενώ γυρίζονται παράλληλα ταινίες και ντοκιμαντέρ.

Στις σελίδες της εφημερίδας θα διαβάσετε επίσης:

* Πάνω από 5.000 πιστοί τίμησαν τον Άγιο Βλάσιο στον πρώτο εορτασμό της μνήμης του

*Ο π. Κωνσταντίνος Λυμπέρης από τη Μάνη άφησε το μπάσκετ και έγινε ιερέας όταν ένα θαύμα τον έσωσε

*Το ξωκλήσι του Αγίου Νεκταρίου σε νησάκι στη Βόνιτσα

*Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σμυρναίων Γιώργος Αρχοντάκης μιλά για τις προσπάθειές του να κρατήσει ζωντανή την μνήμη της Σμύρνης

Αρθρογραφούν ο π. Ανανίας Κουστένης, ο π. Ιάκωβος Κανάκης , ο π. Χρυσόστομος Χρυσόπουλος, ο π. Θεμιστοκλής Μουρτζανός, ο π. Ανδρέας Κονάνος, ο Κωνσταντίνος Χολέβας, ο Χρήστος Αποστολίδης, ο Λάμπρος Σκόντζος κ.α.

Η απλή έκδοση της εφημερίδας έχει 1,5 ευρώ, ενώ μαζί με τα 6 cd ή τα δύο βιβλία κοστίζει 3,5 ευρώ.

Θυμίζουμε ότι η Ορθόδοξη Αλήθεια εκτός από τα περίπτερα, μπορεί να διατεθεί (στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό) σε συνδρομητές που ενδιαφέρονται, αρκεί να να τηλεφωνήσουν στο 213-0170670 ή να αποστείλουν e-mail στο: syndromes@ orthodoxialitheia.gr.