Ούτε ο Διοκλητιανός και οι υπόλοιποι αντίχριστοι δεν ήταν τόσο εφευρετικοί στο πόλεμο κατά της Εκκλησίας του Χριστού όσο η Κυβέρνηση του Τσίπρα και όσων πίσω από αυτόν καλύπτονται. Αφού το διεφθαρμένο Ελληνικό Κράτος φορολόγησε αλύπητα την Εκκλησία, ακόμη και το Άγιον Όρος,  τώρα έρχεται με μια πονηρότατη διάταξη και με τις ευλογίες του ΣτΕ να βάλει χέρι κατευθείαν στο παγκάρι των Εκκλησιών. Θα έρχεται δηλαδή ο υπάλληλος του Υπουργείου και θα μετράει το παγκάρι της Εκκλησίας, θα παίρνει το 50% και θα φεύγει αφήνοντας τον παπά και τους επιτρόπους με άδεια χέρια. Να αντιμετωπίσουν δηλαδή, με το υπόλοιπο 50% όλα τα έξοδα. Ρεύμα, νερό, θέρμανση, αγορά κεριών κλπ.  Ακόμη από αυτά τα μηδενικά έσοδα θα πρέπει να βγούν και φόροι της Εκκλησίας στο Κράτος …!
Το θράσος όμως αυτό έχει και διαβολική πονηρία, την εξής: Ως δικαιολογία της προφανούς αυτής ληστείας των πιστών από το Κράτος η Κυβέρνηση προβάλει δήθεν το εφάπαξ των κληρικών. Αφού απέσπασε από το φορέα της Εκκλησίας (ΤΑΠΟΚΕ) την αρμοδιότητα να χορηγεί εφάπαξ στους κληρικούς της , αφού καταλήστεψε τα χρήματά τού Οργανισμού αυτού, τώρα έρχεται δήθεν να καλύψει το κενό με αυτό το ληστρικό τρόπο. Έδωσε μάλιστα στα «παπαγαλάκια» της, δηλαδή τα υποτεταγμένα ΜΜΕ, το σύνθημα «το 50% από τον οβολό των πιστών πάει για τους ιερείς»!!! Βρήκε λοιπόν τον τρόπο , όπως και σε άλλες περιπτώσεις, να φέρει σε σύγκρουση τους πιστούς με τους ιερείς έτσι ώστε ενώ θα κλέβει άνετα τα παγκάρια για λογαριασμό δικό της η αντίχριστη Κυβέρνηση Τσίπρα, να ενοχοποιούνται οι ιερείς. Που είσαι ταλαίπωρε Νέρωνα;!!!
Έχει και άλλη παράμετρο το θέμα αυτό: Ο αρμόδιος υπάλληλος της Κυβέρνησης που θα πάρει αυτή την εξουσία, και μπορεί να είναι και αντίχριστος και άλλου θρησκεύματος, θα δικαιούται να «αλωνίζει» μέσα στις εκκλησίες, με τον οποιοδήποτε ανίερο τρόπο, επικαλούμενος, δήθεν, τα συμφέροντα του Κράτους.
Καμμιά θρησκεία ή ομολογία σε αυτό το τόπο δεν έχει υποστεί τέτοιο απηνή διωγμό, όπως η Ελλαδική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ούτε οι Παπικοί, ούτε η Ισραηλιτική Κοινότητα, ούτε οι Μουσουλμάνοι της Θράκης, ούτε οι Γιεχωβάδες, ούτε οι πάσης φύσεως προτεστάντες και αποκρυφιστές. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι σε φανερό διωγμό. Και όποιος θέλει να εννοήσει σωστά τί απαιτούν οι τοκογλύφοι, που μας φυλάκισαν τόσα χρόνια σε σκληρή λιτότητα, όταν μιλούν για μεταρρυθμίσεις, να ξέρει ότι ζητούν περιθωριοποίηση της Ορθόδοξης Πίστης. Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις που απαιτούν.
Αλλά για μια ακόμη φορά, αργά ή σύντομα, θα πάρουν το μήνυμα όλοι οι αντίχριστοι. Ζεί Κύριος ο Θεός…! ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΑΝΗΚΕΙ Η ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ.

https://nomokanon.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html