Από την Παρασκευή 10 Μαρτίου βρίσκεται στο Ναό μας το ΤΙΜΙΟ ΞΥΛΟ,το οποίο προσεκόμισαν αγιορείτες πατέρες από την Ι.Μ.Ξενοφώντος.Πολλές ιερές ακολουθίες τελούνται καθημερινά και οι πιστοί χριστιανοί προσέρχονται με ευλάβεια για να ασπαστούν αυτό το θησαυρό της πίστης μας και να πάρουν δύναμη από τον Σταυρωθέντα Θεάνθρωπο και Λυτρωτή,που έχυσε το Πανάγιο Αίμα Του πάνω στο ξύλο του Σταυρού.

Με μεγάλη την προσέλευση και την συμμετοχή των πιστών τελέσθηκε το μυστήριον του ιερού Ευχελαίου, την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2017  ενώπιον του τιμίου Ξύλου. Το ιερό μυστήριον τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.Ιγνάτιος, μαζί με πολλούς πατέρες, οι οποίοι έχρισαν τους ευλαβείς χριστιανούς με το ηγιασμένο έλαιο εκ της κανδήλας του ιερού Ευχελαίου. Στο τέλος ο Μητροπολίτης κ.Ιγνάτιος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγιασμό και με την χάρη του δι’ ημάς σταυρωθέντος Κυρίου μας να φτάσουμε αισίως και στην αγία Ανάσταση!

-ΠΕΜΠΤΗ 16 Μαρτίου: 7 – 9.30 π.μ.  θα τελεστεί Προηγιασμένη Θ.Λειτουργία, στις 11 π.μ. Παράκληση του Τιμίου Σταυρού και ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΞΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.

 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΤΗΛ 2410-537159  ΚΑΙ  email: inaagr@gmail.com