Από την Δευτέρα 28 έως την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016,θα έχουμε την μεγάλη ευλογία να φιλοξενήσουμε στο Ναό μας την τιμία χείρα της νέας αγίας της Εκκλησίας μας,οσίας Σοφίας της Κλεισούρας,από το μοναστήρι της στην Καστοριά,σύμφωνα με το εξής πρόγραμμα:

-ΔΕΥΤΕΡΑ 28 Μαρτίου στις 5.30 το απόγευμα, υποδοχή της τιμίας χειρός στα προπύλαια του Ναού μας, από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας,κ.Ιγνάτιο,το ιερατείο και τους ευσεβείς χριστιανούς.Δέηση-Δοξολογία επί τη αφίξει και στις 6 μ.μ. η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.Το βράδυ στις 9.30 θα τελέσουμε Ιερά Αγρυπνία(όρθρο,ώρες και εσπερινό με Προηγιασμένη Θ.Λειτουργία).

-ΤΡΙΤΗ 29 Μαρτίου στις 11.30 το πρωί θα τελέσουμε Παράκληση και Αγιασμό. Στις 5 το απόγευμα το Μέγα Απόδειπνο και στις 7.30 το βράδυ την Παράκληση του Αγίου Λουκά.

-ΤΕΤΑΡΤΗ 30 Μαρτίου στις 7.30 το πρωί θα τελέσουμε την Ακολουθία(όρθρο και ώρες Α΄,Γ΄ και ΣΤ΄).Στις 11.30 το πρωί Παράκληση.Στις 6 το απόγευμα Προηγιασμένη Θ.Λειτουργία και το Μέγα Απόδειπνο και θα αναχωρήσει η τιμία χείρα για την Καστοριά.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Ο Ναός μας θα είναι ανοιχτός καθημερινά από 7.30 το πρωί έως 10 το βράδυ.