ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ: ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΔΥΟ ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

 

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ:

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΔΥΟ

ΜΕΤΑΣΤΡΑΦΕΝΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ

 

Φως, χαρά, ελπίδα στην καρδιά μας!Χριστός Ανέστη!!

Αγαπητό Εγκόλπιο και πατέρα Βασίλειε ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ουράνιο τόξο που απλώσατε με τα λόγια, το χαμόγελό σας και φωτίσατε την ψυχή μας και την καρδιά μας στο σκοτάδι που βρισκόμασταν…

Ευχαριστούμε τους αγαπητούς αδελφούς της Ορθοδόξου Εκκλησίας και συνοδοιπόρους που μας καλωσόρισαν στο σπίτι του Πατέρα. Μια μικρή αναδρομή με κατάθεση ψυχής από εμάς για εσάς.

Στεκόμασταν στις φυλλωσιές των δέντρων βλέποντας το πατρικό μας σπίτι γεμάτο φως, χαρά, αγαλλίαση… και αναρωτιόμασταν: Πως μπορούμε να γυρίσουμε στο σπίτι του Πατέρα σαν άσωτοι υιοί έπειτα από τα ξυλοκέρατα που χορτάσαμε, τα ψέμματα, την υποκριτική θεοσέβεια, την προτεσταντική τιμωρία, τον αυταρχισμό των δήθεν ποιμένων και πρεσβυτέρων των πεντηκοστιανών (δούλων Θεού όπως ονομάζονται).

Με τον πιο θαυμαστό τρόπο, την συμπαράσταση όλων εσάς και με την καθοδήγηση του Πνευματικού μας πατέρα κάναμε το χρίσμα αφού ζητήσαμε συγχώρεση ενώπιον Θεού και ανθρώπων για την κατασπατάληση της πνευματικής μας περιουσίας, την απομάκρυνσή μας από την ποίμνη, περιπλανώμενοι για 12 χρόνια. Τα τελευταία 6 ρακένδυτοι ψυχικά κουρέλια από τον πόνο και την θλίψη μπροστά στην καταστροφή που έχουμε υποστεί. Δάκρυα πλημμυρίζουν τα μάτια μας που το Άγιο μύρο εξάλειψε τα λέπια της πλάνης!!!

Αγαπητέ μας πνευματικέ στο πρόσωπό σας βρήκαμε καθοδηγητή, πατέρα και φίλο. Ο Θεός να σας έχει καλά και να ευλογεί το έργο σας.

Καλή μου φίλη Αθανασία σε ευχαριστώ γιατί βρέθηκες δίπλα μας σε δύσκολες στιγμές για να μας υπενθυμίζεις ότι η ανθρωπιά είναι μεγαλείο και  χαρακτηριστικό των ανθρώπων που η αγάπη δεν είναι ”κύμβαλο αλαλάζον” αλλά είναι πράξη αυτογνωσίας και καρπός του πνεύματος που διέπει τη ζωή μας.

Ευχαριστούμε τη Μητρόπολη Πειραιά που στάθηκε και στέκεται αρωγός και συμπαραστάτης στα προβλήματά μας και για την μεγάλη αγκαλιά που μας χάρισε προσπαθώντας να επουλώσει τα τραύματά μας.

Δηλώνουμε πως θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι στους συνανθρώπους μας με την δική μας ομολογία, μια ιστορία ζωής η οποία πιθανόν να τους προφυλάξει από την πλάνη και τα επακόλουθά της στην πνευματική τους πορεία αλλά και στην εδραίωση της αληθινής πίστης, την Ορθοδοξία.

Καλύτερα σε ελεύθερη τρικυμία παρά το αιώνιο τίποτα….

 

Ελένη, Τάκης 

 

 

Αντιαιρετικόν Εγκόλπιον       www.egolpion.com 

Read more:http://www.egolpion.com/lena_takis.el.aspx#ixzz3mZMIGuwE