Μετά το απαράδεκτο σύμφωνο “πνευματικής αποβίωσης”, το έγκλημα της “υιοθεσίας” ακολουθεί.

ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ  ‘’ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΟΒΙΩΣΗΣ’’,   ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ  ‘’ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ’’  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
(Το σύμφωνο συμβίωσης θα δώσει το ‘’άλοθι’’ για την άρση του ‘’απαγορευτικού’’ του άρθρου 1545 του Ασττικού Κώδικα,  για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών)
Μέχρι στιγμής το άρθρο 1545 του Αστικού Κώδικα δεν επιτρέπει να υιοθετείται το ίδιο πρόσωπο ταυτόχρονα από περισσότερους, εκτός και αν αυτοί είναι σύζυγοι.  Αντιλαμβάνεται κανείς ότι το σύμφωνο συμβίωσης, ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου για την υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, καθότι τελικά θα θεωρηθούν ότι  είναι σύζυγοι .
Φυσικά κάποιος θα ισχυριστεί ότι  το εδάφιο 2 του άρθρου 1542 του Αστικού Κώδικα προϋποθέτει ότι η υιοθεσία πρέπει να αποβλέπει στο συμφέρον του υιοθετημένου.  ‘’Εν τη ρύμη’’ του εκπεσόντος φληναφήματος των, θα εφεύρουν οι του ΣΥΡΙΖΑ και την ανάλογη ομο-φρασεολογία, για την στήριξη του ‘’συμφέροντος’’ του υιοθετημένου.
Αν και απάντηση του νυν Πρωθυουργού κ. Αλέξη Τσίπρα για το θέμα τούτο στην προεκλογική περίοδο, ήταν ότι θα προχωρήσουν σε  διάλογο πριν πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις, η ολοένα ολισθαίνουσα συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ και στο θέμα των ομοφυλοφίλων, με την ανεπαίσθητη και ‘’φραστική’’ μόνο αντίδραση των ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει στην εγκληματική υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών
Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο ήδη γίνεται υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών στην Μεγάλη Βρεττανία,  Ισπανία, Σουηδία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισλανδία, Δανία και Βέλγιο.
Στον Δήμο  του Μιλάνου το σχολικό έντυπο εγγραφής των παιδιών, αναγράφει «γονέας 1» και «γονέας 2», αντί πατέρας και μητέρα.  Η ετσιθελική επιβολή των Αρχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του  Μιλάνου φανερώνει τι επιδιώκεται στην Ευρώπη της νεωτερικότητας και εκκοσμίκευσης. Στη Βενετία επίσης το Δημοτικό Συμβούλιο αντικατέστησε τους όρους  πατέρας και μητέρα, σε «γονέας 1» και «γονέας 2».
Ήδη στην Ευρώπη επιχειρείται η παιδαγωγική αξιοποίηση της λογοτεχνίας για τους ομο-σκοπούς των.    Οι περιγραφές για τις ‘’δύο μαμμάδες’’ και τους ‘’δύο μπαμπάδες’’, στα κακοτεχνήματά των άρχισαν να δηλητηριάζουν  τις παιδικές ψυχές.
Το εγκληματικό σύμφωνο συμβίωσης, πέραν του ότι νομιμοποιεί τούτη την «αλλόκοτον λύσσαν», κατά τον Άγιον Ιωάννην τον Χρυσόστομον, οδηγεί και  στην υιοθεσία από μέρους ομοφυλοφίλων ζευγαριών, με ότι αυτό εγκληματικό συνεπάγεται.