kalavriton-620x330

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ο Καλαβρύτων Αμβρόσιος

Στίς εικόνες, που σας παρουσιάζουμε σήμερα, αγαπητοί μου φίλοι του παρόντος Blog, βλέπετε μερικούς πρόσφυγες, που έρχονται στην Ελλάδα μας για να απολαύσουν ………..τον ήλιο μας! Σύμφωνα με την δήλωση της Υπουργού κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπούλου «απλά το πρωΐ  λιάζονται» και εν συνεχεία «εξαφανίζονται»!!!!

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Νο 7Καθώς θα διαπιστώσετε η «ηλιοθεραπεία» των ταλαίπωρων αυτών ανθρώπων αρχίζει …..απο το πλοίο που τους μεταφέρει! Ακόμη και ένα βρέφος, στη δεύτερη φωτογραφία,  απολαμβάνει τόν …….ήλιο στην αγκαλιά ενός οργάνου  του λιμενικού Σώματος!

ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Νο 8 - ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣΈτσι βλέπει τα πράγματα η καθ” ύλην αρμοδία Υπουργός κα Χριστοδουλοπούλου!  Αυτό και μόνον το γεγονός όχι μόνο μας αναγκάζει να «βγούμε απ” τα ρούχα μας», αλλά καί να εμφανισθούμε σαν να αναιρούμε τις ήδη διατυπωμένες σκέψεις μας, ότι δηλ. η αποστολή των μυριάδων μεταναστών,  Μουσουλμάνων στο θρήσκευμα, στη Χώρα μας σκοπόν έχει να αλλοιώσει τον χαρακτήρα της Πατρίδος μας. Έχουμε εκτεθή δημοσίως, ισχυριζόμενος, ότι έπειτα από δύο-τρείς δεκαετίες οι Ισλαμιστές-μετανάστες  θα είναι τά αφεντικά στον τόπο μας, εμείς δε «ξένοι» στην Πατρίδα μας. Οι Μουσουλμάνοι τότε θα είναι οι Νοικοκυραίοι και τα παιδιά σας ή τα εγγόνια σας οι υπηρέτες! Εκείνοι θα είναι οι Εργοδότες και τα παιδιά σας οι εργάτες!  Επίσης οι πόλεις και τα χωριά θα έχουν γεμίσει με Μιναρέδες και Τζαμιά! Όλα αυτά ισχύουν! Η αθρόα εισροή Μουσουλμάνων Μεταναστών αποτελεί ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ για την Ελλάδα μας. Η Ορθόδοξη Χριστιανική Ελλάδα μας, δεν κινδυνεύει απλώς! Χάνεται! Λίγο-λίγο εξαφανίζεται! Έτσι θέλει η globalization,δηλ. η παγκοσμιοποίηση! Προχθές ακόμη Μουσουλμάνοι ναυαγοί, ευρισκόμενοι στο πλοίο  που τους διέσωσε και τους μετέφερε σε λιμάνι της Ιταλίας, έρριξαν στη θάλασσα ΔΕΚΑ ΟΚΤΩ (18) Ορθοδόξους Χριστιανούς συνεπιβάτες πρόσφυγες,  που ήσαν στο ίδιο πλοιάριο! Τους ξεκαθάρισαν! Τί έχουν να δούν τα μάτια μας ακόμη!

Παρά ταύτα δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το γεγονός, ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων πολλά img286βρέφη και νήπια, έχουν δικαίωμα στη ζωή! Δικαιούται ένα πιάτο φαγητό και ένα κεραμίδι, προκειμένου να προστατεύσουν την ύπαρξή τους!

Έτσι, λοιπόν, πραγματοποιώντας μια «υπέρβαση», αποφασίσαμε να δώσουμε σε μερικούς ένα χάδι αγάπης, ένα πιάτο φαγητό, ένα μικρό χρηματικό βοήθημα σε γονείς, που έχουν βρέφη και νήπια κοντά τους, λίγα κομμάτια παιδικού ιματισμού και μερικές λιχουδιές για τα μικρά παιδάκια!   

Προσκαλέσαμε τον αγαπητό μας Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Παναγόπουλο και άλλους φορείς της πόλεως σε μια εκστρατεία αγάπης και ομοφώνως αποφασίσθηκαν:

  • Από 20 έως 23 Απριλίου να πραγματοποιηθή η συστράτευση όλων των δυναμένων να εισφέρουν κάτι, έστω και ένα μπουκάλι εμφιαλωμένου ύδατος
  • Από 24 έως 26 Απριλίου να πραγματοποιηθή η ταξινόμηση και ετοιμασία των προσφορών
  • Και την 27ην Απριλίου να πραγματοποιηθή η μεταφορά στην Αθήνα και διανομή των όποιων διαθεσίμων αγαθών, οπωσδήποτε δέ ένα πιάτο (έως 100 μερίδες) φρέσκομαγει-ρεμένου φαγητού σε ατομική συσκευασία από Συνεργεία Εθελοντών καί Εθελοντριών εις το όνομα και προς δόξαν του Αναστημένου Σωτήρος Χριστού.

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 20 Απριλίου 2015

mesogeiosimg284ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ Νο 3

– See more at: http://poimin.gr/kroui-ton-kodona-tou-kindinou-o-kalavriton-amvrosios/#sthash.r9DsSwTO.dpuf