Ένας ψαράς ως εκ θαύματος επέζησε μετά από εξήντα έξι ημέρες παραμονής στη θάλασσα και μιλώντας στους δημοσιογράφους έδωσε λεπτομέρειες για την ιστορία της σωτηρίας του

Ο Louis Jordan ψαράς από το Tridtsatisemiletny που δεν απέχει πολύ από το Ν Καρολίνα, τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, βγήκε στον ωκεανό με τη βάρκα του “Angel”. Μακριά από στεριά πέρασε εξήντα έξι ημέρες μέχρι που διασώθηκε από το πλοίο “Χιούστον Express” , το οποίο εντόπισε  το σκάφος του ψαρά να έχει παρασυρθεί διακόσια μίλια από το πλησιέστερο λιμάνι.

Ο Φρανκ, ο πατέρας του Louis, μέχρι τη στιγμή επανόδου του γιου του είχε χάσει σχεδόν κάθε ελπίδα αφού ο ψαράς στην βάρκα  δεν υπήρχαν αποθέματα νερού, ούτε, τροφίμων. “Ο γιος μου δεν είναι δυνατός σωματικά, αλλά πνευματικά, είπε ο Φράνκ. και συμπλήρωσε “Είμαι βέβαιος ότι μόνο η προσευχή κατάφερε να τον κρατήσει πραγματικά στη ζωή “.


Αλλά και ο ίδιος ο Λουίς επιβεβαιώνει τα λόγια του πατέρα του: “Εγώ βυθίστηκε τρεις φορές … Κάθε φορά που κάποια κύματα ξεπενρούσαν το κεφάλι μου,  εκείνες τις στιγμές, πιστεύοντας στον Θεό προσευχήθηκα και αυτό με έσωσε … Στην κατοχή μου είχα ένα μικρό τόμο του Ευαγγελίου, το οποίο δι’αβαζα από το Α έως το Ω. Χωρίς το ευαγγέλιο θα είχα πεθάνει. ”