Αρκετά νόστιμη ιδιαίτερα γι αυτούς που τους αρέσουν οι ζύμες
Για την ζύμη βάζουμε 200 γραμμάρια αλεύρι σκληρό. Μισό φακελάκι ξερή μαγιά. Αλάτι. Χλιαρό νερό ό,σο πάρει. Και λίγο ξύδι. Την μαγιά την ρίχνουμε στο ποτήρι με το νερό για να διαλυθεί και να «αφρίσει». Ζυμώνουμε λοιπόν καλά όλα τα υλικά μας να ομογενοποιηθεί η ζύμη μας. Και αφήνουμε για μισή έως μία ώρα την ζύμη σκεπασμένη να αφρατέψει.
Κατόπιν σε ταψί που θα το δούμε με το μάτι το μέγεθός που μας κάνει, βάζουμε αντικολλητικό χαρτί για να μην μας κολλήσει από την κάτω πλευρά. Αφού απλώσουμε καλά την ζύμη μας αρχίζουμε να βάζουμε τα υλικά. Προτιμούμε ντοματάκια κομμένα σε κομμάτια σε κονσέρβα pumaro. Αλάτι, ρίγανη, κόκκινη και πράσινη πιπεριά. Φρέσκια ντομάτα σε λεπτές φέτες. Μανιτάρια. Λεπτές φέτες κρεμμυδιού. Και μαύρες ελιές και ξυδάτες εάν προτιμάτε κομμένες σε κομματάκια.
Την ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 40΄. Το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει για τον κόπο σας. Άντε καλή επιτυχία!!!