Ξεκίνησαν τα Κατηχητικά στο Nαό μας.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 άρχισαν τα Κατηχητικά Σχολεία στην Ιερά μας Μητρόπολη και στον ΙΕΡΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΑΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΧΙΛΛΙΟΥ. Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία,  έγινε ο Αγιασμός για την έναρξη των κατηχητικών μαθημάτων της νέας ιεραποστολικής χρονιάς όλων των βαθμίδων των Κατηχητικών Σχολείων της ενορίας μας, στο Πνευματικό Κέντρο, που βρίσκεται στο υπόγειο του Ναού, κάτω από την ευλογία του Πολιούχου και Προστάτη μας, αγίου Αχιλλίου.

Οι ιερείς και οι κατηχητές του Ναού μας καλούν τα παιδιά να έρθουν και φέτος στη φιλόξενη αγκαλιά της ενορίας του Αγίου Αχιλλίου, και παρακαλούν τους γονείς να παροτρύνουν τα μικρά βλαστάρια τους να έρθουν στο Κατηχητικό, για να γνωρίσουν τον ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ, την Παναγία και τους Αγίους της Ορθόδοξης πίστης μας, για να θωρακίσουν πνευματικά τον υπό διαμόρφωση χαρακτήρα τους, σε ένα κόσμο δύσκολο και μπερδεμένο, όπου ακούγονται τόσα πλάνα και καταστρεπτικά συνθήματα από τις σύγχρονες σειρήνες του υλισμού, της αθεϊας, της φιληδονίας και των ποικίλων αιρέσεων και φιλοσοφιών.

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

Α. Παιδιά Προσχολικής Ηλικίας και Παιδιά Α΄ και Β΄ Δημοτικού: Κάθε Κυριακή 11.00 – 12.30 το πρωί.

Β. Παιδιά Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού: Κάθε Κυριακή 11.00 – 12.30 το πρωί.

Γ. Παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου: Κάθε Κυριακή 11.00 –  13.00 το μεσημέρι [Θα παραδίδονται και ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα Η/Υ από έμπειρο καθηγητή Πληροφορικής]