Ρόδος: Κακοποίηση γυναίκας μετά από ασκήσεις γιόγκα

 goga
Με… ασκήσεις γιόγκα κατηγορείται 42χρονος κάτοικος Ρόδου ότι κατόρθωσε να εξασθενήσει όλες τις δυνάμεις 36χρονης Αμερικανίδας και να τη βιάσει!
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 24 Ιουλίου το βράδυ, καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου με αποτέλεσμα την σύλληψη του 42χρονου και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος διαμένει με την μητέρα του και τα δύο ανήλικα παιδιά του στο νησί και πριν λίγο καιρό άρχισε να αναζητεί καθηγήτρια για να τους διδάξει αγγλικά. Μέσω του διαδικτύου και συγκεκριμένης ιστοσελίδας εύρεσης εργασίας, ήρθε σε συνεννόηση με την 36χρονη Αμερικανίδα η οποία διέμενε κάποια χρόνια στη Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία και στην Κρήτη.
Η συμφωνία έκλεισε και η 36χρονη ήρθε στο νησί προκειμένου να διαμείνει στο σπίτι του 42χρονου και να διδάξει στα παιδιά του την ξένη γλώσσα.  Η γυναίκα ήρθε στις 23 Ιουλίου και την επόμενη μέρα το βράδυ ο 42χρονος της είπε ότι κάνει μαθήματα γιόγκα. Κάθισαν μαζί καθώς και η 36χρονη γνώριζε από αυτό.
Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, η Αμερικανίδα είπε ότι οι ασκήσεις που της έκανε ο 42χρονος την χαλάρωσαν τόσο πολύ που δεν είχε κουράγιο να αντιδράσει στο παραμικρό και ένιωθε σαν να είχε χάσει μέρος των αισθήσεων της. Όταν συνήλθε διαπίστωσε ότι ο 42χρονος την είχε βιάσει.
Αμέσως η Αμερικανίδα πήρε τα πράγματα της και έφυγε από το σπίτι ενώ ακολούθησε και καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου.  Σε βάρος του συλληφθέντα ασκήθηκε από την Αντεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και κρατείται προκειμένου να απολογηθεί στον ανακριτή Ρόδου.
Πηγή: rodiaki.gr