140131-p03-kisamouτου Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Κισάμου και Σελίνου κ. Αμφιλοχίου

«… όσοι άνθρωποι θα ήθελαν να παραιτηθούν της ελευθερίας για να εξαγοράσουν λίγη προσωρινή εξασφάλιση, δεν είναι άξιοι ούτε για την ελευθερία, ούτε για την εξασφάλιση»

Βεν.Φραγκλίνος

«Από τον Μάιο του 2014, γράφει η εφημερίδα on-lineiovivoaroma.it, σε όλη την Ευρώπη θα έχουν υποχρέωση να υποβάλλουν όλα τα βρέφη για να εγκαταστήσουν το μικροτσίπ κάτω από το δέρμα, που θα εφαρμόζεται και στα δημόσια Νοσοκομεία κατά την στιγμή της γέννησης τους. Το τσίπ αυτό θα παρέχεται μαζί με ένα φύλλο δεδομένων με πληροφορίες για το άτομο (όνομα, τύπος αίματος, ημερομηνία γέννησης κ.α.). Θα εμφυτεύεται επίσης ένας ισχυρός ανιχνευτής GPS που θα λειτουργεί με μια μικρό-μπαταρία και θα γίνεται αλλαγή κάθε 2 χρόνια σε κρατικά Νοσοκομεία. Το GPS αυτό θα είναι νέας γενιάς και θα συνδέεται σε ένα κεντρικό υπολογιστή που θα διαχειρίζεται τις συνδέσεις.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή για τον για τον έλεγχο του πληθυσμού (CCCP) έλαβε υπόψη της την υποχρεωτική εγκατάσταση και για τους πολίτες που έχουν γεννηθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, αλλά αυτό θα υλοποιηθεί μετά το 2017. Η εγκατάσταση, συνεχίζει το δημοσίευμα, θα είναι εντελώς ανώδυνη, χάρη στο γεγονός ότι το τσιπ θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα στον αριστερό αγκώνα, στις ελεύθερες νευρικές απολήξεις», καταλήγει η εφημερίδα.

Υποχρεωτικό λοιπόν, σύμφωνα και με άλλα έγκυρα δημοσιεύματα του διαδικτύου, φαίνεται πως θα είναι το Microchip για όλα τα βρέφη από τον Μάιο του 2014.

Διαπίστωση: Τα πράγματα δείχνουν να εξελίσσονται όπως τα είχαν… «προβλέψει» οι συγγραφείς επιστημονικής φαντασίας! Στον νέο Μεσαίωνα μια μικρή ομάδα ανθρώπων θα ελέγχει το σύνολο των πολιτών του κόσμου. Ήδη με πρόφαση τον πόλεμο κατά της «τρομοκρατίας» οι εχθροί της Δημοκρατίας απλώνουν τα πλοκάμια τους σε όλες τις μορφές ζωής του ανθρώπου, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Πανίσχυρα συστήματα όπως το Echelon κ.α. καταγράφουν, σε τεράστιες βάσεις δεδομένων, κάθε τηλεφώνημα, φάξ, e-mail, και με τα εκατομμύρια από ηλεκτρονικές κάμερες που έχουν τοποθετηθεί σε δρόμους και κτίρια παρακολουθούν κάθε κίνηση, ακόμα και λέξεις που λέμε. Ο… «μεγάλος αδελφός» φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο στην καθημερινότητα των πολιτών του κόσμου, ευτελίζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και καταπατώντας το δικαίωμα στην ιδιωτικότητα.

Ο επίτροπος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Συμβουλίου της Ευρώπης Νιλς Μουίζνιεκς, υποστηρίζει ότι οι παρακολουθήσεις που γίνονται στο όνομα της καταπολέμησης της τρομοκρατίας καταστρέφουν, αντί να προστατεύουν, την δημοκρατία. Υπενθυμίζει, επίσης, ότι το Δικαστήριο του Στρασβούργου έχει δηλώσει σαφώς ότι μυστικές δραστηριότητες επιτήρησης δεν επιτρέπεται να υπονομεύουν την δημοκρατία κάτω από τον μανδύα της υπεράσπισής της.

«Η προστασία προσωπικών δεδομένων αποτελεί θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα και είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να ζούμε με αξιοπρέπεια και ασφάλεια», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διερωτώμαι: Πως μπορεί να διασφαλιστεί η προστασία των προσωπικών δεδομένων, το θεμελιώδες αυτό ανθρώπινο δικαίωμα, αν λάβομε ως δεδομένο την υποχρεωτική εμφύτευση του microchip σε όλα τα βρέφη από το Μάιο του 2014;

Ποιός μπορεί να διασφαλίσει ότι το αναγνωριστικό ραδιοσυχνοτήτων, γνωστό ως Rfid που περιλαμβάνει το microchip, μέσα από τα κύματα που εκπέμπει και των αδένων του σώματος, δεν θα αποτελεί μέσο πλήρης και κάθε μορφής ελέγχου και χειραγώγησης της σκέψης και των συναισθημάτων, δίνοντας την δυνατότητα στους… χειριστές των δεδομένων ως και όσων θα έχουν πρόσβαση στον κεντρικό υπολογιστεί να ελέγχουν, να χειραγωγούν και να επηρεάζουν, σε απόλυτο βαθμό, όχι μόνο την σκέψη και τα συναισθήματα, αλλά και την υγεία των πολιτών του κόσμου;

Μήπως αυτό θα σημάνει το τέλος όχι μόνο της ελευθερίας, αλλά και της ανθρώπινης ύπαρξης; Ποιος μπορεί να φανταστεί τις συνέπειες, για την ανθρωπότητα, αυτής της πορείας;

Ποιά θα είναι η δική μας στάση ζωής και συμπεριφορά απέναντι στην νέα αυτή άλωση και υποδούλωση;

Η απάθεια και η ένοχη σιωπή ή μήπως η αντίσταση και η ανάκαμψη για «να ξαναβρούμε ό,τι έχουμε χάσει και να υπερασπιστούμε ό,τι κινδυνεύει», κατά τον προφητικό λόγο του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χριστοδούλου;

ΠΗΓΗ: ΡΟΜΦΑΙΑ http://www.romfea.gr