Πολλή επιτυχία είχε η χριστουγεννιάτικη γιορτή που διοργάνωσε το Γραφείο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στο Δ.Ω.Λ. το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013. Τα παιδιά από όλα τα Κατηχητικά Σχολεία συμμετείχαν με ενθουσιασμό και παρουσίασαν θεατρικά, δρώμενα, ποιήματα, ενώ η χορωδία έψαλλε χριστουγεννιάτικους ύμνους και παραδοσιακά κάλαντα από πολλές περιοχές της πατρίδας μας. Με τον τρόπο αυτό άγγιξαν τις καρδιές όλων και μετέδωσαν στους παρευρισκομένους το αληθινό νόημα της Θείας Ενανθρωπίσεως.

Το κατηχητικό του Ναού μας έκανε μια πολύ όμορφη εμφάνιση με το θεατρικό «ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ». Τα παιδιά του μέσου Κατηχητικού του Ναού μας [Κώστας Κανδηλάρης, Μανώλης Μίγγος, Μπάμπης Μπασδέκης, Κώστας Παλαιολόγος και Ευαγγελία Χαρισούλη] έδωσαν μια εύθυμη πλευρά στη γιορτή, παρουσιάζοντας ως … φαντάροι ευτράπελα γεγονότα που συνέβηκαν κάποτε σε κάποιο ορεινό φυλάκειο με ένα … τρελλό ημερολόγιο.

Την εορτή έκλεισε με θερμούς και ενισχυτικούς λόγους ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, κ. ΙΓΝΑΤΙΟΣ, ο οποίος συνεχάρηκε τα παιδιά και τους κατηχητές για τον κόπο και τον φιλότιμο αγώνα τους μέσα στην Εκκλησία, στους τόσο δύσκολους καιρούς, που επικρατεί το κοσμικό και υλιστικό πνεύμα.

Σε όλα τα παιδιά ο Σεβασμιώτατος έδωσε την ευλογία του κι ένα χριστουγεννιάτικο δώρο.